UGOVA čerstvá šťava ošetrená vysokým tlakom – nepasterizovaná
Ugova prírodná šťava zostava 3 týždne čerstvá, plná vitamínov, minerálnych látok a výborne chuti do poslednej kvapky. Ugo ju totiž ošetril vysokým tlakom a nie zahriatím ( pasterizáciou ), ktoré zabije dôležité živiny a zmení chuť.
Pán Ugo uprednostňuje miestnych pestovateľov, ktorých pozná a ktorí dodávajú kvalitné suroviny. Pretože iba z nich vznikne ta najkvalitnejšia šťava. Poznáte ju podľa skvelej prirodzenej chuti a farby.
Pán Ugo používa šetrný spôsob, ako udržať šťavu dlhšie čerstvú – paskalizáciu. Fľaštičky vystaví na krátku dobu vysokému tlaku, ktorý zahubí nežiaduce mikroorganizmy a plesne, ale zachová hodnotné živiny a prirodzenú chuť. Ako všetky čerstvé veci, aj Ugovu šťavu uchovávajte v chlade.